Nadat er een goed doordacht plan is kan de aanleg van de tuin begonnen worden. Eerst moet het grondwerk uitgevoerd worden. Zand en grond worden aangevoerd en waar nodig vindt grondverbetering plaats, om zo een goede groei van planten, struiken en bomen te krijgen en een uitbundige bloemenpracht. Aan de hand van een zorgvuldig samengesteld beplantingsplan krijgt de tuin vorm.

Om de tuin begaanbaar te maken en gelegenheid te creƫren om volop van de tuin te geniet, wordt eerst nog de (sier)bestrating aangelegd. Deze kan bestaan uit allerlei steensoorten, helemaal afgestemd op uw smaak.

U kunt kiezen uit natuursteen, gebakken klinkers, keramische tegels en betonnen tegels. Alle stenen of tegels kunnen gevoegd worden, om zo onkruid te weren. Ook voor de aanleg van een gazon, van echt gras, of van het steeds populairder wordende kunstgras, wat bijna niet van echt is te onderscheiden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw deskundig aangelegde tuin nog aantrekkelijker te maken voor uzelf en bezoekers kan gekozen worden voor de aanleg van een (zwem)vijver. Belangrijk hierbij voor een biologisch evenwicht en schoon water is een juiste berekening van de capaciteit van de vijversysteempompen. Hierin hebben wij ons ook in gespecialiseerd, om u optimaal te laten genieten van een heldere (zwem)vijver.

Voor uw privacy plaatsen wij degelijke schuttingen en om uw tuin helemaal compleet te maken kunnen wij veranda's, tuinhuisjes en vlonders plaatsen. Om uw looppaden en/of terrassen te verlichten kunnen wij functionele verlichting aanbrengen. Ook sfeerverlichting behoort tot de mogelijkheden, om bijvoorbeeld een bijzonder object in de tuin te verlichten. Om uw tuin te beregenen plaatsen wij beregeningssystemen, de sproeiers worden juist afgesteld en de beregeningscomputer stuurt de kleppen aan, die het besproeiingsritme bepalen.

Bij alle activiteiten maken wij gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen, wat een goede duurzaamheid garandeert. Ook bent u altijd verzekerd van een nette oplevering, alle overgebleven materialen worden door ons afgevoerd.